Antena 3 CNN Actualitate Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune

Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune

Mihaela-Sabina Mircea, Sabina așa cum era ea cunoscută de familie și de prieteni, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză pe câmp, la Ghimpați, era martoră într-un caz de înșelăciune, în care victima era un cetățean norvegian care a fost păcălit cu o sumă uriaș de bani de niște vecini ai tinerei din Pantelimon.

Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Carmina Pricopie    |    Alin Tarnovschi    |    12 Noi 2020   •   17:00

Cetățeanul norvegian a făcut dezvăluiri incredibile despre viața Sabinei, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză pe câmp, în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Norvegianul a explicat că a cunoscut-o pe Sabina, în anul 2016, atunci când tânăra era la cerșit împreună cu fiul ei. Acesta ar fi ajutat-o să se mute și să își găsească un loc de muncă decent.

"Când am întâlnit-o era o cerșetoare. Am ajutat-o să își găsească un loc unde să stea și i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu și-a dat demisia și a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare și o fată traumatizată", a declarat bărbatul în exclusivitate pentru Antena 3.

Acesta a explicat că la clubul la care s-a angajat ulterior, Sabina nu lucra ca și prostituată și că era o femeie decentă. Mai mult, chiar tânăra a fost cea care a încercat, la un moment dat, să îl ajute.

Sabina, martoră într-un caz de înșelăciune cu 100.000 de euro

Cetățeanul norvegian, Dag Langerud, a fost victima unor escroci români care, între anii 2016 - 2019, au reușit să îl lase fără o sumă importantă de bani: 100.000 de euro.

Totul a început cu o așa-zisă propunere de afaceri pentru cetățeanul norvegian, din partea unor tineri din Pantelimon, grupați într-o mega grupare.

Norvegianul este asistent medical de profesie, dar și muzician, motiv pentru care merge în turnee, în toată lumea, cu orchestra în care cântă. Astfel, bărbatul a căzut în plasa escrocilor din Pantelimon, Jilava și Giurgiu și le-a dat o sumă de bani pentru a începe o așa-zisă afacere.

Evident că a fost înșelat, motiv pentru care a încercat să își recupereze banii. La rândul lor, escrocii și-au făcut conturi false pe rețelele de socializare și se dădeau drept polițiști, avocați sau procurori.

Astfel, aceștia, sub pretextul că îi vor recupera banii pierduți, îi cereau alți bani. Așa a ajuns cetățeanul norvegian să piardă în total 100.000 de euro.

Sabina a încercat să îl ajute pe norvegian și a făcut o anchetă

Bărbatul a povestit că, pentru a-l ajuta să descopere cine sunt cei care l-au stors de bani, Sabina a făcut o anchetă și nu i-a fost greu să afle vinovații, mai ales că unii dintre ei locuiau lângă ea, în Pantelimon.

Tânăra de 32 de ani îi trimitea bărbatului poze cu casele celor despre care ea afla informații că ar fi implicați în escrocherie și chiar le căuta prin gunoi pentru a le afla adevăratele identități.

Așa a aflat că cei care l-au înșelat pe norvegian au spălat banii și au investit în Marea Britanie. Astfel, bărbatul le-a făcut plângere și în România, și în Marea Britanie, fiind deschise dosare în ambele țări.

Dag Langerud, cetățeanul norvegian pe care Sabina a încercat să îl ajute să îi prindă pe cei care l-au înșelat

Sabina a sfârșit ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp, la Ghimpați

Mihaela-Sabina Mircea (32 de ani) a sfârșit ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp, între localitățile Valea Plopului și Ghimpați, în județul Giurgiu.

Pe 30 octombrie 2020, un martor a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța un incendiu pe câmp, iar când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit că ardea o valiză în care se afla cadavrul unei femei.

Șapte zile mai târziu, în baza amprentelor de la mână, anchetatorii au primit, din Spania, identitatea Sabinei, aceasta fiind amprentată acolo, într-un dosar de furt.

Cu toate acestea, anchetatorii nu au reușit încă să îl prindă pe cel care a comis îngrozitoarea crimă de la Ghimpați.

×
Subiecte în articol: Mihaela-Sabina Mircea Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close