Antena 3 CNN Actualitate Sacrificiul SUPREM al unei mame. Şi-a dat propria viaţă pentru a aduce pe lume un copil. În ziua în care a aflat că e însărcinată, medicii i-au spus că are CANCER

Sacrificiul SUPREM al unei mame. Şi-a dat propria viaţă pentru a aduce pe lume un copil. În ziua în care a aflat că e însărcinată, medicii i-au spus că are CANCER

Sacrificiul SUPREM al unei mame. Şi-a dat propria viaţă pentru a aduce pe lume un copil. În ziua în care a aflat că e însărcinată, medicii i-au spus că are CANCER
de O.P.    |    10 Dec 2013   •   05:39

 Cuvintele "Mi-aş da viaţa pentru tine" nu au fost vorbe goale pentru o tânără mamă din Agigea. Au fost chiar alegerea pe care a făcut-o, fără să stea pe gânduri, pentru copilul ei. Într-o singură zi, medicii i-au spus fetei că este însărcinată, dar şi că are cancer.

Mai mult, i-au explicat că, dacă nu renunţă la copil, n-o vor putea salva. Tânăra n-a ezitat nicio clipă. A refuzat orice tratament, ca să nu pună în pericol viaţa copilului.

Şi a dus sarcina până la capăt. A rezistat până când şi-a strâns pruncul la piept şi l-a sărutat pe frunte, apoi s-a stins, la două zile după ce l-a adus pe lume. 

A născut o fetiţă sănătoasă, care va afla, când va creşte, cât de mult a iubit-o mama ei.



Mihaela a aflat că e însărcinată, dar că nu poate deveni mamă decât cu preţul propriei vieţi, pentru că este bolnavă de cancer.

Tânăra a ales cu inima. A ales să-şi dea viaţa pentru ca bebeluşul ei să poată trăi. A refuzat operaţia şi orice fel de tratament. I-a fost rău şi i-a fost greu, dar nu s-a plâns. A înfruntat boala şi a rezistat până când şi-a adus copilul pe lume. La opt luni şi două săptămâni, a născut o fetiţă de două kilograme, perfect sănătoasă.

După ce şi-a strâns fetiţa la piept, tânăra mamă a înţeles că lupta ei s-a sfârşit... deşi ar fi vrut să se întâmple o minune şi să nu se despartă de copilul ei.

Apoi a intrat în comă. Chiar şi atunci, medicii au continuat să-i aducă lângă ea copilul nou-născut. Tânăra s-a stins după numai o zi... În amintirea mamei sale, fetiţa va purta numele ei: Mihaela...


×
Subiecte în articol: cancer boli sarcina
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close