Antena 3 CNN Actualitate Sală de sport de două milioane de lei într-o comună cu 2.000 de locuitori

Sală de sport de două milioane de lei într-o comună cu 2.000 de locuitori

Sală de sport de două milioane de lei într-o comună cu 2.000 de locuitori
de M.T.    |    06 Dec 2013   •   12:27

O comună din Prahova cu 2.000 de locuitori are sală de sport de două milioane de lei. Aceasta a fost construită de o firmă apropiată preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi a costat cât bugetul pe un an al primăriei din Olari.

Aceeaşi firmă apare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care sunt cercetaţi Marcel Păvăleanu şi Răzvan Alexe.

În comuna Olari din judeţul Prahova locuiesc aproximativ 2000 de oameni, iar în cele trei şcoli învaţă 200 de copii. Pentru aceştia, primarul a considerat că este nevoie de o sală de sport de 2 milioane de euro.

Sala a costat cât bugetul localităţii pentru un an. Firma care a executat lucrările, Conti SRL, apare în rechizitoriul procurorilor, în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care sunt implicaţi  Marcel Păvăleanu şi Răzvan Alexe, apropiaţi ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Cosma.

Ca să justifice preţul ridicat, firma a dotat sala de sport cu echipamente de ultimă generaţie. Ba mai mult, au făcut loc şi pentru o bibliotecă.

Conti SRL este abonată la mai multe lucrări finanţate din bani publici. Cel mai recent contract a fost încheiat cu Primăria Ploieşti pentru reabilitarea şcolilor din oraş.

×
Subiecte în articol: sala de sport Mircea Cosma
Parteneri
El este Marius, unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti
x close