Antena 3 CNN Actualitate Sălaj. Un tânăr este cercetat penal, după ce a vândut permise de conducere false din Ungaria

Sălaj. Un tânăr este cercetat penal, după ce a vândut permise de conducere false din Ungaria

Sălaj. Un tânăr este cercetat penal, după ce a vândut permise de conducere false din Ungaria
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   14:37

Un tânăr în vârstă de 36 de ani, din localitatea Pericei, judeţul Sălaj, este cercetat penal de poliţişti pentru complicitate la fals şi uz de fals, după ce a vândut unor consăteni permise de conducere false, eliberate de autorităţile ungare, scrie Agerpres.

Potrivit datelor prezentate într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au oprit în trafic doi tineri din localitatea Pericei, care au prezentat permise de conducere eliberate de autorităţile ungare, ce le fuseseră vândute de un consătean, în schimbul sumei de 280.000 de forinţi, respectiv contra sumei de 1.150 de euro.

Inpectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj l-a identificat pe tânărul ca vindea permise false şi care, la rândul său, avea asupra lui un astfel de permis.

În plus, tânărul nu s-a oprit doar la procurarea de permise de conducere false, ci acesta a comercializat, fără drept, materiale de construcţii, pe care le procura tot din Ungaria.
   
Poliţiştii au aflat că bărbatul vânduse la diverse persoane lambriuri din lemn de brad, cuie şi folie pentru acoperiş. Pentru încălcarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, poliţiştii i-au aplicat celui vinovat o amendă contravenţională de 3.000 de lei.

×
Subiecte în articol: permis de conducere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close