Antena 3 CNN Actualitate Salam cu mucegai pe raftul unui supermarket. Un client i-a anunţat pe angajaţi, care i-au răspuns „Ok!“

Salam cu mucegai pe raftul unui supermarket. Un client i-a anunţat pe angajaţi, care i-au răspuns „Ok!“

Salam cu mucegai pe raftul unui supermarket. Un client i-a anunţat pe angajaţi, care i-au răspuns „Ok!“
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Aug 2016   •   11:18

Un client al magazinului Profi din Reşiţa a mers la cumpărături duminică, 7 august, şi a descoperit că salamul pe care voia să-l plătească avea mucegai, deşi era ambalat în pungi vidate. L-a fotografiat şi i-a atras atenţia uneia dintre vânzătoare. Angajata a zis “OK”, dar după o oră salamul era tot acolo, scrie Adevărul.

Supărat pe atitudinea angajaţilor Profi, clientul a postat una dintre fotografii pe o reţea socială, unde au început să curgă comentariile. Mai mulţi prieteni i-au spus că au trecut prin aceeaşi experienţă cu magazinele respective.

“Am mers la Profi, la Reşiţa, la magazinul din zona Intim. Salamul mucegăit era la raft. Termenul de expirare era sfarşitul lui septembrie, dar salamul era mucegăit. L-am fotografiat şi am anunţat-o pe una din vânzătoare, să spună şefului că au salam mucegăit pe raft. Mi-a spus Ok, dar nu a anunţat pe nimeni”, a declarat Florin Luminosu.

 

×
Subiecte în articol: profi Supermarket Reşiţa salam mucegai
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close