Antena 3 CNN Actualitate Salariul pe care îl câştigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia, în 2024. Are o singură zi liberă pe săptămână

Salariul pe care îl câştigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia, în 2024. Are o singură zi liberă pe săptămână

Sezonul estival aduce cu sine o creștere semnificativă a cererii pentru personal în industria ospitalității, în special pe litoral. Mamaia, fiind una dintre destinațiile de vacanță de top din România, este un loc unde restaurantele se pregătesc intens pentru valul de turiști.

Salariul pe care îl câştigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia, în 2024. Are o singură zi liberă pe săptămână
Sursa foto: Arhivă
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   20:00

Pe lângă atmosfera plină de viață și distracție, minivacanța de 1 Mai aduce și o oportunitate excelentă pentru cei care caută un job sezonier la malul mării. Industria ospitalității, în special restaurantele, barurile și cluburile de pe litoral, sunt în căutare activă de personal pentru a face față valului de turiști.

Posturile disponibile în restaurantele de tipul „împinge tava” sunt foarte căutate în această perioadă, datorită salariilor atractive.

Patronii de restaurante au început să caute personal pentru posturile disponibile pe care le au, așa că site-urile de profil sunt pline de anunțuri.

La autoservirea din zona Butoaie, stațiunea Mamaia, oferă un salariu de 4.000 de lei net/lună pentru un lucrător comercial linie autoservire. Se lucrează șase zile din șapte, cu doar o zi liberă pe săptămână, potrivit romanitatv.net.

Tot în aceeași locație se caută și bucătar, iar aceasta este plătit cu 6.500 lei net/lună. Programul de muncă este tot de șase zile pe săptămână. E nevoie și de ajutor de bucătar, iar cei care vor ocupa acest post pot câștiga 4.000 de lei net/lună, la același program de muncă.

Minivacanţa e 1 Mai pe litoral

Turiştii caută cele mai bune oferte pentru a petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoral, iar mulţi hotelieri au deja camerele rezervate. Rezervările de anul acesta arată ca Eforie este în topul alegerilor.

Plaja din staţiunea Eforie e unul dintre atuurile principale cu care acestă staţiune vrea să câştige bătălia pentru turişti de anul acesta.

În minivacanţa de Paşte şi 1 Mai sunt aşteptaţi cel puţin 100.000 de turişti pe litoralul românesc.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close