Antena 3 CNN Actualitate Salvamar din Costinești, bătut cu lustra de superiorul lui. Oamenii se tem să mai vină la muncă

Salvamar din Costinești, bătut cu lustra de superiorul lui. Oamenii se tem să mai vină la muncă

Salvamarii din Costineşti fac acuzaţii grave! Un tânăr salvator susţine ca a fost snopit în bătaie de superiorul său şi a ajuns la spital. Asta în timp ce superiorul ar fi trebuit să fie în concediu medical. Bărbatul a mai avut astfel de manifestări violente faţă de colegii săi.

Salvamar din Costinești, bătut cu lustra de superiorul lui. Oamenii se tem să mai vină la muncă
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    31 Aug 2021   •   17:59

Salvamarul povesteşte îngrozit cum s-a trezit brusc lovit din spate şi împins cu forţa în interiorul foişorului destinat salvatorilor.

"M-a aruncat în cameră, fața aceea a fugit și înăuntru în cameră a început scandalul, mi-a luat mâna, mi-a ridicat-o la spate, aici mă doare foarte tare osul. Mi-a dat cu pumnii în cap, m-a amenințat că mă omoară dacă mai vin a doua zi la muncă dimineață."

Colegii lui se tem să mai vină la serviciu din cauza bătăuşului, deoarecere acesta vine băut și este foarte agresiv cu ei.

"L-a băgat în birou și se auzea cum îl lovește cu pumni, cu palme. Nu pot să produc sunetele. Și apoi în cameră când am ajuns la cazare a continuat și a fost runda a doua să spun așa. L-a bătut cu lustra și l-a băgat în dulap.", a povestit colegul tânărului agresat.

"Consumă alcool foarte des și asta îi dă o stare de agresivitate foarte mare. Asta este modul lui de a-și rezolva problema lui. Bate angajații. Bate salvamarii. Chiar și anul trecut s-au întâmplat mai multe cazuri în care dânsul și-a permis să lovească angajații. Dimineață când am ajuns la program colegii mi-au spus că a fost și a distrus camera de supraveghere.", spune Bogdan Ghimboașă, șef salvamari Costinești.

Acum, bărbatul este cercetat disciplinar.

"Acesta este angajat în cadrul inspectoratului din 2006. La data la care s-a produs respectivul incident, într-adevăr colegul nostru era în concediu medical. Ultimul incident provocat de agresor a fost distrugerea sistemului de supraveghere, instalat special pentru prevenirea actelor de violenţă.", a declarat, pentru Antena 3, Cristina Agavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close