Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost salvat miraculos după ce a stat două zile blocat în zăpadă, pe munte

Un bărbat a fost salvat miraculos după ce a stat două zile blocat în zăpadă, pe munte

Poveste incredibilă a unui bărbat blocat pe platoul Bucegi. Acesta a fost nevoit să doarmă două zile sub cerul liber, după ce a plecat în drumeţie singur din zona telecabinei Peştera, unde şi-a lăsat autoturismul. 

Un bărbat a fost salvat miraculos după ce a stat două zile blocat în zăpadă, pe munte
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   13:30

La un moment dat nu şi-a mai putut continua drumul din cauza vremii nefavorabile. Mai mult decât atât, bărbatul în vârstă de 45 de ani nu a mai putut suna la 112, întrucât telefonul i s-a descărcat.

Norocul lui a fost că un echipaj salvamont i-a găsit autoturismul şi pentru ca bărbatul nu se întorsese din drumeţie, salvatorii au plecat în căutarea lui. După două zile de căutări, omul a fost găsit epuizat fizic în zona Babele-Omu.

Echipa Salvamont- Salvaspeo Dâmbovița a întervenit în cursul după-amiezii zilei de miercuri, 6 ianuarie, pentru a-i acorda sprijin, bărbatul fiind acum în afara oricărui pericol. L-au găst dezhidratat, cu fața și mâinile bătute de vânt.

Echipamentul profesional i-a salvat viața turistului care două nopți a dormit sub cerul liber după ce s-a rătăcit undeva între Babele-Omu, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Bărbatul, epuizat fizic a fost găsit astăzi, 6 ianuarie, în zona Platoul Babelor, de echipa Salvamont Bușteni, aflată în patrulare și care fuse alerta încă din seara zilei de luni, 4 ianuarie.

Bărbatul a fost preluat din zona Babelor de către echipa Salvamont- Salvaspeo Dâmbovița și transportat până la autoturismul care se afla la telecabina Peștera.

×
Subiecte în articol: Masivul Bucegi Salvamont
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close