Antena 3 CNN Actualitate "Slavă ţie, Doamne! Mulţumesc" | Momentul emoţionant când un salvator se opreşte şi se roagă, după ce a reuşit să salveze încă o viaţă dintre dărâmături

"Slavă ţie, Doamne! Mulţumesc" | Momentul emoţionant când un salvator se opreşte şi se roagă, după ce a reuşit să salveze încă o viaţă dintre dărâmături

După ore întregi de săpat între ruine, salvatorii turci au reuşit să scoată la suprafaţă o tânără de 18 ani, la Kahramanmaraș, în Turcia.

"Slavă ţie, Doamne! Mulţumesc" | Momentul emoţionant când un salvator se opreşte şi se roagă, după ce a reuşit să salveze încă o viaţă dintre dărâmături
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Feb 2023   •   15:50

Echipa Antena 3 CNN a transmis în direct momentele emoţionante ale salvării unei tinere care a fost prinsă între ruine mai bine de 107 ore.

În imaginile surprinse de operatorul George Chironică, în timp ce reporterul Cristi Popovici transmitea de la faţa locului, am putut vedea cum unul dintre salvatori s-a oprit să se roage. 

Salvatorul s-a aşezat pe o bucată de beton, a băut nişte apă, apoi şi-a ridicat mâinile şi ochii spre cer şi a rostit ceva. Cel mai probabil o rugăciune scurtă, un Slavă ţie, Doamne... Mulţumesc. Obosit, dar cu lumină în priviri, omul s-a alăturat apoi echipei sale cu speranţa că vor mai fi supravieţuitori. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Salvare în direct: Operaţiune de extragere a unei fete de 18 ani prinsă în ruinele din Kahramanmaraș | "Toți cei de aici sunt fără cuvinte" 

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close