Antena 3 CNN Actualitate "Mai există speranţă!". Salvatorii români au găsit un bărbat în viaţă, după şase zile de la cutremurul devastator din Turcia

"Mai există speranţă!". Salvatorii români au găsit un bărbat în viaţă, după şase zile de la cutremurul devastator din Turcia

Salvatorii români au găsit, în această dimineaţă, un bărbat în viaţă, după şase zile de la cutremurul care a devastat Turcia şi Siria.

de Alin Tarnovschi    |    12 Feb 2023   •   09:35

Pompierii români din cea de-a doua echipă trimisă în Turcia pentru a căuta şi salva victimele prinse sub clădirile prăbuşite în urma cutremurului de pe 6 februarie 2023 au luptat toată noaptea pentru a-l scoate de sub dărâmături pe bărbatul care încă era în viaţă după şase zile în care a stat blocat.

Salvatorii români au folosit senzori de amplificare a sunetelor pentru a-l auzi pe tânărul de 35 de ani blocat de aproape o săptămână între bucăţile de beton sfârâmate de seism.

Misiunea românilor a început noaptea trecută şi s-a terminat după 12 ore.

La final, tânărul găsit în viaţă a fost scos de pompierii ISU Bucureşti-Ilfov în aplauzele oamenilor din jur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În această dimineață, echipa RO USAR 2 a salvat de sub dărâmături un bărbat în vârstă de 35 ani, după o misiune continuă de 12 ore

După ce a fost identificată victima, cu ajutorul senzorilor de amplificare a sunetelor, salvatorii au realizat în mod progresiv accesul printre elementele prăbușite, pentru a-i oferi o mască cu oxigen.

În acțiunile de salvare a fost implicat personal medical și voluntari turci.

Această reușită le dă salvatorilor puterea de a continua până la capăt. Mai există speranță!", au anunţat pompierii români într-o postare pe pagina de Facebook ISU Bucureşti-Ilfov.

În această dimineață, echipa RO USAR 2 a salvat de sub dărâmături un bărbat în vârstă de 35 ani, după o misiune...

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Sâmbătă, 11 februarie 2023

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close