Antena 3 CNN Actualitate Salvatorii femeii care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Bucureşti, în studioul Antena 3

Salvatorii femeii care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Bucureşti, în studioul Antena 3

Salvatorii femeii care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Bucureşti, în studioul Antena 3
de M.T.    |    14 Noi 2013   •   18:05

Negociatorii care au reuşit să o salveze pe femeia care ameninţa că se va arunca de la etajul 13 al unui imobil bucureştean au fost invitaţi în studioul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3.

„A fost destul de dificil. De fapt, fiecare speţă are particularităţile ei. Dar a fost o reuşită. Ultima parte a acţiunii ne-a dat emoţii puternice, pentru că, la acea înălţime, din cauza vremii, a început să dea semne de hipotermie, să fie confuză, incoerentă, lucruri care sunt nişte semnale negative pentru noi”, a explicat şeful echipei de negociatori.

„Cel mai mare risc pentru noi era să alunece, era într-o stare avansată de oboseală, dar, în final, a dorit să trăiască, iar ăsta a fost cel mai important lucru. Am găsit acea legătură de comunicare”, a adăugat acesta.

La final, Alessandra Stoicescu a felicitat întreaga echipă de negociatori care a reuşit să evite o tragedie şi le-a oferit membrilor săi mici cadouri.


×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close