Antena 3 CNN Actualitate Sănătate ”Suntem înmărmuriți de durere” | Asistent medical, găsit mort în casă chiar de ziua de naștere, în Focșani

”Suntem înmărmuriți de durere” | Asistent medical, găsit mort în casă chiar de ziua de naștere, în Focșani

Asistentul medical George Lăcustă a fost găsit mort, de către colegii de serviciu, în locuința sa din municipiul Focșani. Bărbatul, cunoscut asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani, avea 45 de ani.

”Suntem înmărmuriți de durere” | Asistent medical, găsit mort în casă chiar de ziua de naștere, în Focșani
de Andreea Cigolea    |    24 Aug 2022   •   12:18

Asistentul, care nu era căsătorit, nu a mai răspuns la telefon celor care îl sunau să felicite de ziua de naștere și a fost găsit decedat în casă de o persoană apropiată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Colegii lui George Lăcustă sunt șocați de moartea acestuia și au transmis mesaje de regret și condoleanțe pe rețelele de socializare.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere...

Ai plecat atât de devreme... Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au scris reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

×
Subiecte în articol: Focșani asistent medical
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close