Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"

Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"

Carmen Brumă a împărtășit trei reguli pe care le respectă pentru a nu se îngrăşa de Paşte.

Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"
Sursa foto: Facebook | Carmen Bruma
de Ioana Mircea    |    04 Apr 2023   •   13:58

Carmen Brumă a mărturisit că ea mănâncă aproape tot ce îşi doreşte de Paşte. Pentru a nu se îngrăşa ea respectă trei reguli.

"Eu de Paște mănânc cozonac, drob, ouă fierte, în principiu orice mi-e poftă! Atunci când vorbim despre alimentație, efectele nu se întâmplă peste noapte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În primul rând, atunci când te așezi la masa de Paște, ai putea să începi cu o salată, că e sezonul verdețurilor. Așa că poți să mănânci ca antreu o salată, apoi mănânci mese combinate, mănânci drob, ou, ce-ți mai vine. Poți să mănânci și friptură, la final o bucățică de pască sau de cozonac", a povestit antrenoarea de fitness.

Citeşte şi: Carmen Brumă, rețeta ideală pentru mic dejun! Se face din trei ingrediente simple

Potrivit acesteia după fiecare masă trebuie să urmeze o plimbare. "Apoi, obligatoriu, te duci și te plimbi, mișcare. Asta e regula trei! Nu ne întindem cu burta sus pe canapea. Nu! Ieși afară după masă copioasă și te plimibi", a precizat Carmen Brumă.

Totodată, nutriţionista susţine că e bine să evităm mesele copioase seara. "Sfatul meu e să mănânci din toate câte puțin și să eviți să mănânci foarte mult seara și ești bine, sănătos, inclusiv de Paște", a spus antrenoarea, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma masa paste Paste 2023
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close