Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum să mânânci ciocolată fără să te îngraşi | Trucul pe care Cornelia Rednic îl foloseşte de ani buni

Cum să mânânci ciocolată fără să te îngraşi | Trucul pe care Cornelia Rednic îl foloseşte de ani buni

Cântăreaţa de muzică populară Cornelia Rednic a mărturisit la emisiunea "De-a Viaţa Ascunselea" că este o mare iubitoare de ciocolată. Artista a dezvăluit şi trucul pe care îl foloseşte de ani de zile pentru a nu se îngrăşa.

Cum să mânânci ciocolată fără să te îngraşi | Trucul pe care Cornelia Rednic îl foloseşte de ani buni
Sursa foto: pixabay
de Alexandra Dima    |    17 Aug 2022   •   08:00

Ca orice iubitor de ciocolată, Cornelia Rednic povesteşte că se trezea că dădea gata o tabletă întreagă, fără să realizeze. "Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult, apreciez o ciocolată bună, dar am învăţat cum să o mănânc corect.", povesteşte Cornelia Rednic.

Secretul Corneliei Rednic pentru a mânca ciocolată fără să te îngraşi

"Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Și atunci așa am făcut și dă rezultate.", a mărturisit îndrăgita artistă.

Cornelia Rednic a mai povestit că în tinereţe a ţinut o cură drastică de slăbire pe care nu ar mai recomanda-o acum nimănui. A dat jos 33 de kg în doar trei luni şi, culmea, nu i-a plăcut cum arăta atât de slabă. 

 

×
Subiecte în articol: Cornelia Rednic ciocolata
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close