Antena 3 Actualitate Sănătate Marcel Ciolacu atac dur împotriva lui Voiculescu şi Iohannis: "Unde e când animalul ăsta nu lasă morții?"

Marcel Ciolacu atac dur împotriva lui Voiculescu şi Iohannis: "Unde e când animalul ăsta nu lasă morții?"

de Claudia Popovici    |    12 Apr 2021   •   21:31
Marcel Ciolacu atac dur împotriva lui Voiculescu şi Iohannis: "Unde e când animalul ăsta nu lasă morții?"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care îl numește "animal", după imaginile tulburătoare care au culminat cu evacuarea de urgență a pacienţilor de la Spitalul de Ortopedie "Foișor" din București.

Marcel Ciolacu a anunţat că, în urma evenimentelor dramatice din sănătate, PSD a depus o nouă moțiune simplă, a doua de când Voiculescu este ministru.

El îl acuză pe Vlad Voiculescu că a dovedit că "nu are nimic sfânt pe lumea asta şi tratează la fel şi vii şi morții"

„E de bun simț să depunem o moțiune simplă. Se confirmă că după ce am pierdut transplantul pulmonar, pierdem și transplantul osos. Am înțeles că este ordin și pentru Fundeni, pentru tratarea cancerului, să pierdem și transplantul de ficat și rinichi. De când e ministru, nu a făcut nimic, a boicotat tot. Nu a plătit cadrele medicale, care făceau campania de vaccinare", a spus Marcel Ciolacu, luni seara, la România TV.

Marcel Ciolacu a reamintit că am ajuns pe locul 10 la mortalitate la nivel mondial şi planul actualei guvernări este de a distruge sistemul public din sănătate.

„Unde e domnul Iohannis, care ieșea zilnic cu PSD? Unde e când animalul ăsta (n.r Vlad Voiculescu) nu lasă morții? Unde e conducătorul iubit al nației române?”, a întrebat Marcel Ciolacu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close