Antena 3 CNN Actualitate Sănătate "Nu cumpărați aceste medicamente!". Medicul Irinel Popescu denunță mai multe reclame false, făcute în numele său pe internet

"Nu cumpărați aceste medicamente!". Medicul Irinel Popescu denunță mai multe reclame false, făcute în numele său pe internet

Renumitul medic Irinel Popescu trage un semnal de alarmă asupra reclamelor false despre medicamente care au apărut pe internet și sunt asociate cu numele său.

"Nu cumpărați aceste medicamente!". Medicul Irinel Popescu denunță mai multe reclame false, făcute în numele său pe internet
Sursa foto: Facebook / Irinel Popescu
de Laura Dinu    |    25 Aug 2023   •   13:03

"Irinel Popescu vorbește despre pericolele prostatitei, care poate duce cu ușurință la adenom de prostată și chiar la deces, în ciuda faptului că poate fi ușor de vindecat acasă. Specialistul de renume mondial împărtășește și o rețetă pentru a scăpa definitiv de prostatită", se arată în clipul video postat pe o rețea socială cu descrierea: Interviu în exclusivitate cu Dr. Irinel Popescu: "Nu intrați sub cuțit pentru prostatită! Prostatita va dispărea de la sine, trebuie doar să aplicați".

Prof. dr. Irinel Popescu susține însă că nu are nicio legătură cu toate aceste așa zise reclame la diferite produse și recomandă oamenilor să nu cumpere niciodată medicamente de pe internet, nu doar pentru că pot fi păcăliți, ci pot avea probleme serioase de sănătate în urma administrării acestora. 

"În ultimul timp au apărut pe internet mai multe reclame, la diverse produse așa zis medicamentoase, care se folosesc de numele meu. Aceste reclame nu au nicio legătură cu mine, nu promovez astfel de produse! 

Din contră, vă recomand să nu le folosiți și vă recomand să nu cumpărați produse online! Cei care folosesc asemenea reclame mincinoase vând produse, pe de o parte de proastă calitate, pe de altă parte produse care pot fi toxice.

Astfel încât, în ceea ce mă privește, ca profesor universitar și practicant al medicinei de o viață întreagă, vă îndemn să nu cumpărați produse cărora li se face reclamă pe internet începând cu produsele la care această reclamă ar fi făcută în numele meu", spune prof. dr. Irinel Popescu.

×
Subiecte în articol: Irinel Popescu medic reclame false
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close