”Mine” ascunse în ministere. Liviu Dragnea: Ministrul Sănătăţii, supărat că se pare că o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale

05 Ian 2017   •   18:08
”Mine” ascunse în ministere. Liviu Dragnea: Ministrul Sănătăţii, supărat că se pare că o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi că a discutat, la Parlament, cu ministrul Sănătăţii care "era foarte supărat", pentru că "se pare că o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale". 

"În ministere găsesc tot felul de lucruri (noii miniştri - n.r.). Ministrul Sănătăţii am înţeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsescă nişte documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. În fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă 'mine' în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic. (...) Ministrul Sănătăţii a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

La Parlament au mai venit joi şi miniştrii Apărării şi Justiţiei. "Au fost la Senat, au aflat că sunt aici. Eu l-am rugat pe ministrul Apărării, înainte să plece din Parlament, să schimbăm două vorbe, l-am rugat să meargă dumnealui la comitetul pentru situaţii de urgenţă, pentru că este o operaţiune complicată la noapte, este zona tradiţional negativă când vin zăpezile în acele judeţe şi toţi sunt conectaţi", a explicat preşedintele PSD. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close