Antena 3 Actualitate Sănătate Ministrul Sănătăţii: „Procedura de achiziţie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternităţi s-a încheiat”

Ministrul Sănătăţii: „Procedura de achiziţie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternităţi s-a încheiat”

de S.T.    |    15 Oct 2019   •   15:13
Ministrul Sănătăţii: „Procedura de achiziţie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternităţi s-a încheiat”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Procedura de achiziţie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternităţi s-a încheiat, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul demis al Sănătăţii, Sorina Pintea.

„Am anunţat încă de anul trecut că Ministerul Sănătăţii va achiziţiona incubatoare pentru Secţiile de neonatologie din ţară. Am demarat procedura de achiziţie de anul trecut pentru 1.117 incubatoare, pentru şapte tipuri cu care vor fi dotate toate maternităţile din ţară.

Pot să vă anunţ că sunt peste 140 de maternităţi care vor fi dotate, iar, de asemenea, pot să vă anunţ că această procedură s-a încheiat.

Urmează semnarea contractelor subsecvente cu aceste unităţi sanitare. (...) Am încheiat un acord-cadru pentru o cantitate minimă de 279 de bucăţi maximă de 1.117. Eu opinez că va trebui să achiziţionăm cantitatea maximă.

Valoarea estimată acordului-cadru este de 128,75 milioane lei fără TVA”, a declarat Sorina Pintea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close