Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Monica Pop: ”E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă”

Dr. Monica Pop: ”E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă”

Doctorul Monica Pop a susținut în direct la Antena 3 că persoanele care creează celebrele jucării înfricoșătoare pentru copii au probleme psihice. De asemenea, în cadrul emisiunii News Magazine aceasta a spus că susține legalizarea canabisului în scop medicinal în România.

Dr. Monica Pop: ”E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă”
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2022   •   20:44

Doctorul Monica Pop a fost invitată în direct la Antena 3, în ediția de duminică seară a emisiunii News Magazine. Întrebată ce părere are despre ce este în spatele realizării jucăriilor înfricoșătoare pentru copii, aceasta a spus că persoanele care creează asemenea lucruri au probleme psihice.

"Mi-am adus aminte că am fost la o bursă de director de spitale cu mulți ani în urmă și în țara respectivă erau deja lucruri urâte, lucruri care erau neatrăgătoare, hăinuțe de copii în culori sumbre.

E o tendință efectiv cu probleme psihice. Cei care fac așa ceva pot să se supere pe mine oricine auzind lucrul acesta, pentru că nu e normal lucrul acesta este împotriva normalului, împotriva firii și nu cred că are cineva interes să pregătim generații negative.

Mai mult decât atât, după ce suntem oricum bombardați cu atâtea vești proaste mai sunt și aceste lucruri. Inducerea panicii este o politică comportamentală peste tot după câte se vede foarte bine și atâta timp cât induci panică unor adulți, bineînțeles că și copiii vor avea de suferit, și ei vor fi la fel", a susținut Monica Pop.

Totodată aceasta a afirmat că este de acord cu legalizarea canabisului medical la noi în țară pentru că astfel pot fi ajutați pacienții care au dureri foarte mari. De asemenea, a tras un semnal de alarmă și a spus că această plantă ar trebui să fie legalizată cât mai repede.

"E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă, pentru că morfina e a mai tare decât cannabisul. Ar trebui mâine să legalizeze. Oricum se dă numai cu rețetă verde. Deci nu poate oricine. Dacă cei aleși de noi sunt normali la minte, atunci ar trebui sa aprobe imediat lucrul acesta", a adăugat doctorul Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Dr. Monica Pop jucarii canabis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close