Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Simptomele ciudate care anunță o tumoră cerebrală! Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Nu trebuie ignorate!”

Simptomele ciudate care anunță o tumoră cerebrală! Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Nu trebuie ignorate!”

Prof. dr. Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă cu privire la simptomele tumorilor cerebrale care nu trebuie ignorate.

Simptomele ciudate care anunță o tumoră cerebrală! Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Nu trebuie ignorate!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    28 Iul 2023   •   10:34

”Tumorile cerebrale pot avea un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi. Acestea pot provoca oboseală cronică, care poate face dificilă menținerea nivelului normal de activitate. Pot provoca, de asemenea, probleme cognitive, cum ar fi dificultăți de concentrare și de memorie.

Unul dintre simptome ar fi durerile de cap cu caracter cvasipermanent, ce pot perturba somnul și pot face dificilă efectuarea sarcinilor zilnice.

Aceste probleme pot afecta capacitatea unei persoane de a lucra, sau de a efectua sarcini zilnice, cum ar fi gătitul sau conducerea.

Diagnosticul tumorilor intracraniene, al leziunilor cerebrale în general, este unul foarte complex, care implică, pe lângă consultația de specialitate, o serie de investigații imagistice avansate, care oferă informații extrem de importante legate de tipul, dimensiunea și localizarea tumorii sau leziunii.

În concluzie, trebuie sa recunoaștem simptomele tumorilor cerebrale și să căutăm asistență medicală imediată dacă acestea apar. Detectarea timpurie și tratamentul adecvat pot îmbunătăți semnificativ prognosticul și calitatea vieții.

Nu uitați că este esențial să ne reamintim că orice îngrijorare legată de sănătate merită consultarea cu un medic de specialitate.

Niciun simptom nu ar trebui ignorat, mai ales dacă este persistent sau se înrăutățește!”, scrie medicul Vlad Ciurea pe o rețea socială. 

Tumorile cerebrale pot avea un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi. Acestea pot provoca oboseală cronică, care...

Publicată de Prof Univ Dr Alexandru Vlad Ciurea pe Marţi, 4 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Vlad Ciurea tumori cerebrale
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close