Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Vitamina B17 si efectele uimitoare in Cancer (P)

Vitamina B17 si efectele uimitoare in Cancer (P)

Vitamina B17 si efectele uimitoare in Cancer (P)
22 Noi 2018   •   11:44

Vitamina B 17 a fost prezentat ca tratament naturist pentru cancer de G. Edward Griffin, în anul 1974, cand a realizat un documentar in care prezintă cazuri de bolnavi de cancer care au scapat de cancer după ce au luat amigdalină sau vitamina b 17. Documentarul ofera și  testimonialele unor medici care au folosit amigdalina sau vitamina B 17 pentru  pacienții bolnavi de cancer. Cancer, diagnostic greu de acceptat de orice persoana se pare, conform documentarului ca pana la urma si-a gasit un inamic pe masura si anume Vitamina B 17.

Cancerul conform documentarului este o ''boală a lipsei” intalnita la persoanele care suferă de deficit de amigdalina (Vitamina B17). Lipsa vitaminei B 17 este la fel ca lipsa de Vitamina C care genereaza scorbut   sau cum este lipsa de Vitamina B3 care cauzeaza pelagra. Vitamina B17  merita administrata, mai ales ca la noi in tara s-au facut chiar studii pe extractul atomizat din samburi de cais fermentati in culturi simbiotice de drojdii si bacterii si rezultatele de labolator au fost uimitoare, exista chiar un produs realizat pe baza acestor studii prin atomizare,noi l-am gasiti aici. Această vitamină B 17 sau amigdalina, este folosita ca tratament pentru menţinerea sănătăţii inca din vremea egiptenilor se stia inca de atunci ca amigdalina are efecte detoxifiante si poate fii luata in caz de cancer.  Secretul amigdalinei s-a aratat si grecilor şi romanilor si ei utilizand preparate cu vitamina B 17 în scopuri terapeutice. Verificarile realizate de cercetatori arata ca Vitamina B17 (amigdalina), contine printre altele benzaldehidă şi acid cianhidric, deaceea amigdalina este numita si nitrilozidă. Studiile spun ca Vitamina B17 se poate administra si preventiv si curativ.

Concluzii incurajatoare:

Această vitamină B 17 dupa cum afirma documentarul realizat de G. Edward Griffin reduce din durerile cu care se confrunta organismul bolnavului de cancer asigurand o  calitate a vieții bolnavilor care se confruntă foarte des cu dureri greu de suportat.

Vitamina B17 trebuie luata din surse de incredere

Este adevarat ca putem gasi in multe alimente Vitamina B 17 cum sunt semintele de dovleac, semințele de in sau de  hrișca si chiar in multe suplimente alimentare totusi este important sa alegem surse de incredere atunci cand dorim un produs de calitate si cu certificarile necesare.Pe piata din Romania noi am gasit un singur produs realizat in baza unor studii de labolator se numeste B 17 BIO LifeNRG si il puteti gasi pe www.farmacie.bio

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close