Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Există un punct al lui Dumnezeu în creier. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru"

Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Există un punct al lui Dumnezeu în creier. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru"

Profesorul Doctor Vlad Ciurea a declarat, în exclusivitate la Antena 3 CNN, că în creierul uman există un punct al lui Dumnezeu, dovedit de știință.

Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Există un punct al lui Dumnezeu în creier. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    15 Apr 2023   •   12:26

Cu o zi înainte de Paștele ortodox, profesorul, doctor Vlad Ciurea a spus în exclusivitate în cadrul unui interviu Antena 3 CNN că în creierul nostru există un punct al Lui Dumnezeu. Iar acest lucru este dovedit științific.

"A fost verificat. Există un punct al Lui Dumnezeu în partea interioară a creierului frontal. Ulterior au început tot felul și tot felul de alte studii. Cu cât știința a evoluat mai mult, cu atât s-au descoperit mai multe elemente de credință în interiorul creierului", a spus medicul.

Totodată, acesta a precizat că evoluția științei a permis descoperirea mai multor aspecte ce țin de credință.

Citește și: Adevărata semnificație a Învierii | Preotul Ciprian Florin Apetrei: "Fără Învierea lui Hristos, nu există nici învierea noastră"

"Știința a început să împingă credința înainte. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru, ca rugăciune, care duce creierul românilor înainte. Un alt savant spunea că Tatăl Nostru deschide funcționalitatea glandelor. Pe timpul rostirii rugăciunii, toate glandele endocrine se desfac și pornesc organismul. De la locomotivă se transmit toate comenzile", a spus doctorul Vlad Ciurea.

Întregul interviu poate fi urmărit în materialul video următor:

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close