Antena 3 CNN Actualitate Sancțiuni pentru angajații de la Serviciul Permise care l-au ajutat pe Dan Șova să fie băgat peste rând

Sancțiuni pentru angajații de la Serviciul Permise care l-au ajutat pe Dan Șova să fie băgat peste rând

Sancțiuni pentru angajații de la Serviciul Permise care l-au ajutat pe Dan Șova să fie băgat peste rând
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2017   •   15:14

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului judeţului Ilfov a declanşat o procedură de verificare, în urma aspectelor semnalate pe 6 aprilie privind activitatea de preschimbare a permiselor de conducere. 

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi lucrători implicaţi constituie abateri disciplinare, aceştia fiind sancţionaţi, conform prevederilor legale, cu "mustrare scrisă", respectiv "reducerea salariului de bază pe o durată de 2 luni cu 5%". 

Presa a relatat la începutul lunii aprilie că fostul senator Dan Şova ar fi fost ajutat să intre în faţă la coada de la permise.

Dan Şova ar fi fost fotografiat când sărea peste rând pentru a îşi preschimba documentele. Şova a fost fotografiat de deputatul USR Cornel Zainea, iar cei de la Permise au declanşat o anchetă în urma căreia au stabilit că fostul ministru a fost ajutat de doi angajaţi ai serviciului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: dan sova
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close