Antena 3 CNN Actualitate Sandu Geamănu, un interlop superficial, oscilant şi violent care se consideră perfect

Sandu Geamănu, un interlop superficial, oscilant şi violent care se consideră perfect

Sandu Geamănu, un interlop superficial, oscilant şi violent care se consideră perfect
Sursa foto: Foto: soim.ro
30 Iul 2011   •   11:28

Este o creatură perfectă, care a comis infracţiuni din cauza anturajului! Aşa se consideră Sandu Geamănu, unul dintre cei mai temuţi interlopi ai capitalei. Bărbatul a fost arestat în urmă cu două luni, pentru o crimă pe care a comis-o în urmă cu 3 ani.

Totuşi, în ciuda părerii foarte bune pe care Sandu Geamănu o are despre propria persoană, psihologii spun altceva. Este superficial, oscilant, violent şi răzbunător. În plus, a ucis în deplină cunoştinţă de cauză.

Poliţiştii l-au reţinut pe Geamănu acum două luni. Iar specialiştii criminalişti au pus pe hârtie profilul psihologic. Interlopul se crede un om "perfect". Doar destinul ar fi făcut să aibă probleme cu legea. Şi au fost multe. Dosarul "Portbagajul", furtul maşinii lui Andrei Hrebenciuc, sau al limuzinei lui Gigi Becali.

Dacă are un interes, Geamănu "se cenzurează cu grija, îşi pune o mască, de fapt, o minciună", au mai remarcat specialiştii. Este superficial, oportunist, critic, răzbunător.

Ultimul dosar pentru care a fost trimis ieri în judecată i se trage de la o faptă din toamna lui 2008, când un bătrân de 74 de ani a  fost omorât în bătaie, în vila lui din cartierul Ghencea, pentru 250 de mii de lei şi un audi Q 7. Acum, interlopul "perfect" riscă până la 25 de ani de închisoare.

 


×
Subiecte în articol: infractiuni interlopi psihologi arestat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close