Antena 3 CNN Actualitate Sâni la preţ de criză: Tarifele operaţilor estetice, reduse în primele două luni ale anului (VIDEO)

Sâni la preţ de criză: Tarifele operaţilor estetice, reduse în primele două luni ale anului (VIDEO)

Sâni la preţ de criză: Tarifele operaţilor estetice, reduse în primele două luni ale anului (VIDEO)
Sursa foto: sani
11 Ian 2010   •   22:28

Veste bună pentru doamnele care îşi doresc sâni mai mari, fese voluptoase sau gambe perfecte. Operaţiile estetice se bucură şi ele de reduceri, la fel ca şi hainele. În plin sezon al reducerilor, nici clinicile private nu rămân pe dinafară şi scot la ofertă operaţii plastice la preţuri de criză.

Lunile ianuarie si februarie sunt considerate luni aproape moarte pentru operatile estetice. Aşa că şi silicoanele sunt reduse în această perioadă. Fie ca vreţi un implant mamar, o operaţie de mărire a feselor sau de modelare a glandelor, în primele luni ale anului veţi găsi cele mai bune preţuri.

Clinicile private profită de moment şi au scos la bătaie operaţii căutate, la preţuri de criză. Româncele sunt mereu dornice de mărirea sânilor dar, mai nou, îşi doresc şi fese voluptoase şi gambe perfecte.

Doamnele şi domnişoarele care-şi doresc sâni frumoşi, un posterior atrăgător şi gambe perfecte scot din buzunar câte 3.000 de euro pentru fiecare intervenţie. Reducerea de 15 procente le ajută să facă economii frumoase.

O intervenţie extrem de căutată în ultima perioadă este cea de îndepărtare a glandelor sudoripare. Medicii spun că senzaţia de transpiraţie poate fi doar o amintire neplăcută. Dar o amintire destul de scumpă: 1.000 de euro.

Reducerile la silicoane, la fel ca şi cele la haine, sunt valabile doar în primele două luni ale anului. Cererea mică şi competiţia îi determină pe patronii clinicilor private să reducă preţurile intervenţiilor.



Observator

×
Subiecte în articol: operatie estetica silicoane
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close