Antena 3 CNN Actualitate Şansă unică pentru iubitorii de artă! Mai multe obiecte simbolice care au aparținut Casei Regale, scoase la licitație

Şansă unică pentru iubitorii de artă! Mai multe obiecte simbolice care au aparținut Casei Regale, scoase la licitație

Şansă unică pentru iubitorii de artă! Mai multe obiecte simbolice care au aparținut Casei Regale, scoase la licitație
Sursa foto: foto- captură Antena 3
20 Mai 2019   •   09:44

Şansă unică pentru iubitorii de artă! Pe 30 mai, la Casa de Licitaţii Historic, are loc prima vânzare publică de obiecte care au aparţinut Casei Regale! 

Strânse din toată Europa, fotografii, cărţi sau documente oficiale semnate de membrii familiei regale ar putea intra în posesia doritorilor la preţuri care pornesc de la 30 de euro.

Peste 160 de obiecte simbolice care amintesc de regalitatea românească se vor licita în Bucureşti pe 30 mai. În schimbul unor sume cuprinse între 30 şi 4.500 de euro, iubitorii de artă vor putea intra în posesia unor fotografii vechi cu cei mai importanţi membri ai Casei Regale din România, a unor partituri dedicate regelui Carol I, dar şi a unor meniuri şi invitaţii la evenimentele regale care au rămas în istorie. 

Toate obiectele au fost selectate riguros. Pe listă sunt trecute doar cele cu o valoare istorică însemnată şi a căror autenticitate a putut fi demonstrată. 

O parte importantă din banii strânşi în urma licitaţiei vor fi donaţi. 

Deşi au rămas doar zece zile până la eveniment, mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru cumpărători. 

×
Subiecte în articol: licitatie obiecte
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close