Antena 3 CNN Actualitate Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Justiţie. Magistratului Livia Stanciu i s-ar fi cerut 20.000 euro. Cea care a ameninţat-o, adusă azi la DNA

Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Justiţie. Magistratului Livia Stanciu i s-ar fi cerut 20.000 euro. Cea care a ameninţat-o, adusă azi la DNA

Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Justiţie. Magistratului Livia Stanciu i s-ar fi cerut 20.000 euro. Cea care a ameninţat-o, adusă azi la DNA
Sursa foto: Foto: turbosquid.com
de M.Z.    |    09 Iun 2014   •   15:54

Update 15.54 - Femeia care a şantajat-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, i-ar fi cerut acesteia 20.000 de euro, potrivit unor surse citate de Agerpres.
 
Aceleaşi sursele au menţionat că şantajul ar fi constat în ameninţarea cu defăimarea, întrucât femeia respectivă susţinea că soţul şefei ICCJ i-ar fi datorat bani şi că va face public acest lucru în presă.
 
Femeia care ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu va fi adusă astăzi luni la sediul DNA.

Update 15.15
- Din primele informaţii, magistratul Livia Stanciu ar fi fost şantajată de un om de afaceri din Galaţi. 
 
Plângerea făcută de şefa ICCJ este relativ recentă, iar femeia care ar fi făcut şantajul urmează să ajungă la Bucureşti în aproximativ o oră.
 
În acest caz de şantaj, este vorba de o fostă angajată a soţului Liviei Stanciu, care a lucrat ca avocat în Galaţi şi a decedat în urmă cu trei ani.
 
Această angajată ar fi ameninţat-o şi şantajat-o pe şefa ICCJ, susţinând că va da în vileag faptul că nu a primit toţi banii din partea soţului Liviei Stanciu. Femeia i-ar fi cerut Liviei Stanciu suma de bani, spunând că ar fi trebuit să primească banii acum trei ani.

×
Subiecte în articol: livia stanciu santaj ICCJ
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close