Antena 3 CNN Actualitate Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea

Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea

Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Noi 2019   •   16:56

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 18 noiembrie 2019. În zonele joase de relief din sud şi est va fi nebulozitate joasã în cea mai mare parte a intervalului, pe arii restrânse trecãtor va burniţa, iar îndeosebi la începutul zilei şi din nou noaptea pe spaţii mici va fi ceaţã. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în Carpaţii Meridionali şi în zonele submontane aferente şi pe arii mai restrânse în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special pe creste cu viteze la rafalã de 80...90 km/h, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sud-vest, centru şi în nord-est.

Valorile termice se vor menţine peste cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã maximele se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar minimele între 3 şi 14 grade. Pe vãi şi în depresiuni, izolat se va semnala ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 19 noiembrie 2019. Cerul va fi variabil în regiunile intracarpatice, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorãri persistente şi pe arii restrânse temporar va ploua slab sau va burniţa.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte, în special pe creste, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 şi 18 grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, local în jumãtatea de sud-vest, la deal şi la munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vântul va avea intensificãri în zona de munte, mai ales pe creste, iar local şi temporar, dar la cote mai reduse, şi în restul ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Dimineaţa, izolat va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close