Antena 3 Actualitate Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea luni și marți

Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea luni și marți

de S.T.    |    22 Sep 2019   •   16:18
Săptămâna începe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea luni și marți
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 23 septembrie. În regiunile din vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii, cerul va fi mai mult noros, iar valorile termice diurne vor marca o scãdere. În restul teritoriului temperaturile vor fi comparabile cu cele din ziua anterioarã; cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în zona deluroasã din sud, iar din orele serii aria de nebulozitate va fi în extindere şi în sudul şi estul teritoriului.

Ziua va ploua în Banat, Crişana, local în Transilvania şi pe arii restrânse în Maramureş şi zona Subcarpaţilor Getici; seara şi noaptea treptat ploile vor cuprinde Oltenia şi cea mai mare parte a Munteniei şi se vor semnala local în Dobrogea şi sudul Moldovei. În special în sud-vestul ţãrii, ploile vor fi în general moderate cantitativ, cumulând pe spaţii restrânse peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane şi doar trecãtor în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14...16 grade în Crişana şi vestul Transilvaniei şi 27 de grade sudul Olteniei şi al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 6 şi 16 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 24 septembrie. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de sud a ţãrii, unde va ploua pe arii extinse, iar temperaturile se vor situa sub cele normale în ultima decadã a lunii septembrie. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare, ploile se vor semnala pe spaţii restrânse, iar regimul termic va fi caracterizat de valori uşor mai ridicate decât cele obişnuite.

Noaptea va ploua local în sudul şi în vestul teritoriului. Vor fi mai ales averse, izolat vor fi posibile descãrcãri electrice, iar pe spaţii mici se pot cumula cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate, trecãtoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 25 septembrie. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Cerul va avea înnorãri şi va ploua temporar în cea mai mare parte a ţãrii.

Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close