Antena 3 CNN Actualitate Şapte echipaje, chemate să stingă un incendiu la o casă din capitală. 30 de oameni au fost evacuaţi

Şapte echipaje, chemate să stingă un incendiu la o casă din capitală. 30 de oameni au fost evacuaţi

Şapte echipaje, chemate să stingă un incendiu la o casă din capitală. 30 de oameni au fost evacuaţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Dec 2010   •   12:10

N-a fost un Crăciun liniştit pentru pompierii bucureşteni. Nu mai puţin de şapte echipaje de intervenţie au fost chemate să stingă un incendiu, care a izbucnit la podul unei case de pe Calea Griviţei. În clădire, locuiau 30 de oameni, mulţi dintre ei copii. Se pare că incendiul a pornit de la câţiva oameni ai străzii, care se adăposteau în pod.

De cum au ajuns la locul incendiului, pompierii s-au trezit cu aproape toţi cei 30 de locatari pe cap.

Oamenii voiau ca incendiul să fie stins cât mai repede, însă acest lucru nu era uşor. Flăcările ardeau la ultimul etaj al clădirii, iar pompierii nu reuşeau să arunce cu apă pe ele din cauza modului în care erau aşezate clădirile.

Mai mult, majoritatea locatarilor foloseau butelii cu gaz pentru a se încălzi şi erau speriaţi că acestea vor exploda. Abia după ce a fost adusă o maşina dotată cu o macara specială, pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Locatarii spun că incendiul a pornit de la câţiva oameni ai străzii, consumatori de droguri legale, care îşi fac veacul în podul incendiat.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproape două ore, timp în care au fost nevoiţi să reîncarce autospecialele de mai multe ori.

 


×
Subiecte în articol: pompieri Crăciun incendiu casa flacari
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close