Antena 3 CNN Actualitate Sara Melinda ar fi încercat să își pună capăt zilelor înainte de dispariție. ”Mănușa Albă” ar fi convins-o să nu își facă rău

Sara Melinda ar fi încercat să își pună capăt zilelor înainte de dispariție. ”Mănușa Albă” ar fi convins-o să nu își facă rău

Sara Melinda, fata de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fost găsită după șapte zile în casa unui bărbat cunoscut ca ”Mănușa Albă”, ar fi încercat să își pună capăt zilelor chiar înainte de dispariție.

Sara Melinda ar fi încercat să își pună capăt zilelor înainte de dispariție. ”Mănușa Albă” ar fi convins-o să nu își facă rău
de Andreea Ştefan    |    14 Noi 2023   •   15:23

Potrivit surselor, urmele de agresiune de la nivelul mâinilor Melindei ar fi fost cauzate de o tentativă de suicid a fetei.

Cu toate acestea, bărbatul de 34 de ani, ”Mănușa Albă”, este anchetat pentru act sexual cu o minoră și urmează ca cei de la medicină legală să confirme sau să infirme această acuzație.

Sursele spun că nu au fost prelevate probe de urină pentru a vedea dacă fata a consumat droguri (voluntar sau nu). 

Fata ar fi declarat că a plecat de bună voie de acasă, după o ceartă în familie. A mers spre Parcul Grădina Morii cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

Acolo, suspectul ar fi convins-o să nu își facă rău, potrivit declarațiilor Melindei, dezvăluite pentru Antena 3 CNN de surse judiciare. 

De acolo, Sara Melinda ar fi plecat împreună cu ”Mănușa Albă” spre locuința insalubră a acestuia.

De asemenea, fata nu ar fi fost atât de murdară în momentul în care polițistul local a găsit-o.

Potrivit unor membri ai familiei, apropiații fetei se întreabă cum e posibil ca, fără apă, după șapte zile să nu fii atât de murdar.

Acesta ar fi motivul pentru care se bănuiește că Melinda ar fi fost adusă acolo din altă parte după ce familia a anunțat că oferă p recompensă de 10.000 de euro. 

×
Subiecte în articol: Melinda Sighetu Marmatiei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close