Antena 3 CNN Actualitate Sărăcia şi boala, în topul celor mai mari frici ale românilor bogaţi | Părerea lor despre România

Sărăcia şi boala, în topul celor mai mari frici ale românilor bogaţi | Părerea lor despre România

Potrivit unui sondaj, românii bogați nu sunt atât de fericiți pe cât am putea crede. Printre temerile lor cele mai mari se numără sărăcia şi boala, dar şi lipsa de încredere în potențialul României.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   21:23

Potrivit acestui sondaj,  20% dintre persoanele cu cele mai mari venituri declarate, şi vorbim de aproximativ 29 de miliarde de euro, adică 38% din veniturile nete anuale, românii bogaţi se declară total nemulțumiți de traiul lor.

Mai exact, 4% dintre românii bogaţi consideră că duc o viață grea în România.

Mai mult, 43% dintre ei nu ar recomanda România ca o țară în care să locuiești, în timp ce 14% dintre ei nu mai au nicio speranță în legătură cu potențialul ţării noastre. 

47% dintre românii bogați se tem cel mai mult de instabilitatea financiară, în timp ce 26% se tem cel mai mult de moarte.

Alți 54% dintre cei chestionați au declarat că se tem foarte mult pentru propria lor sănătate.

Indignat de rezultatele acest sondaj, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a spus:

"Ăștia 43% îi ştim...sunt parveniţi, care când s-au văzut cu bani au plecat. Ce să le ceri?

Eu în 1992, când eram domnul tech se scria că lumea de afaceri trebuie asanată.

Iar ăia 54% care se tem pentru sănătate le spun aşa: în Canada, la spitalul de stat, stai șase luni la rând să-ți faci o radiografie. Lăsați-o p-asta, că eu n-am văzut. Tu ai plătit vreodată în viața ta vreun leu la stat? Nu, atunci las-o, frate!

Deci nu va mai luaţi de România, ăștia care vă uitați acum și-o ardeți că nu știu ce, că nu e adevărat. Duceți-vă în alte țări și o să vedeți că veniți înapoi stânga-dreapta", a spus omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close