Antena 3 CNN Actualitate Sărăcia l-a făcut să-şi dorească moartea DE ŞASE ORI! Nu a primit niciodată un cadou de Crăciun!

Sărăcia l-a făcut să-şi dorească moartea DE ŞASE ORI! Nu a primit niciodată un cadou de Crăciun!

Sărăcia l-a făcut să-şi dorească moartea DE ŞASE ORI! Nu a primit niciodată un cadou de Crăciun!
Sursa foto: Foto: mindovermatter.ie
23 Dec 2011   •   13:16

Un tânăr de 21 de ani dintr-o localitate ieşeană a încercat de şase ori să se sinucidă,. din cauza sărăciei, scriui jurnaliştii de la Adevărul. Medicii de la spitalul din Iaşi sunt disperaţi. În fiecare an, de sărbători, tânărul încearcă să-şi ia viaţa în alt mod. De această dată, a ajuns la secţia de toxicologie.

Greutăţile de zi cu zi l-au adus în pragul disperării pe tânărul de 21 de ani. Iar perioada sărbătorilor este şi mai greu de suportat.  "De Crăciun niciodată n-am primit şi mi-aş dori să primesc cadouri. Sărbătorile sunt triste pentru mine", spune tânărul.

Tânărul nu este la prima tentativă de suicid. În ultimii 6 ani, în apropierea sărbătorilor de iarnă, el încearcă să-şi ia viaţa în alt mod. De această dată, a ajuns la secţia de toxicologie.

Specialiştii susţin că numărul tentativelor de suicid creşte în perioada sărbătorilor şi recomandă celor cu sindrom depresiv să consulte un psihlog.


×
Subiecte în articol: sărăcie tanar Iași Crăciun depresie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close