Antena 3 CNN Actualitate Sărbătorile bat criza! Ce preţuri sunt dispuşi să plătească românii pentru un mini-sejur într-o pensiune

Sărbătorile bat criza! Ce preţuri sunt dispuşi să plătească românii pentru un mini-sejur într-o pensiune

Sărbătorile bat criza! Ce preţuri sunt dispuşi să plătească românii pentru un mini-sejur într-o pensiune
Sursa foto: Foto: cazare-pensiune-bran.ro
12 Dec 2011   •   08:18
În pensiunile bucovinene, este agitaţie mare. Se fac liste de achiziţii şi se pun la punct ultimele detalii ale programului de sărbători. Turiştii nu vor avea motive să se plângă: vor petrece ca în poveşti, cu bucate alese. Numai bani să aibă, pentru că preţul concurează strâns cu cel din Poiana Braşov.

Petrecerea va începe cu un festin culinar şi va dura cel puţin trei zile. Asta garantează hotelierii şi mai ales bucătarii, care au început deja primele pregătiri.

Între mese nu se va putea plânge nimeni de plictiseală. Vor fi spectacole, vor veni colindători şi, desigur, vor exista multe alte variante de distracţie.

La înălţine va fi însă şi preţul. “De Crăciun avem un pachet de pe 23 -26 la tariful de 350 de euro de persoană, cu demipensiune inclusă”, spune proprietarul unei pensiuni.

De Revelion, tarifele urcă şi la 450 de euro de persoană. Preţul include cazarea şi toate mesele pe zi, dar nu toate distracţiile, cum ar fi ATV-ul şi accesul la piscină, care se plătesc separat. Pachete similare se găsesc la pensiunile din Poiana Braşov, dar şi în Valea Prahovei.

 

 

×
Parteneri
Ucraina face măsurători pe Bâstroe şi a cerut un expert român
x close