Antena 3 CNN Actualitate „Sărmana” Elena Băsescu. Susţine că este "personal afectată" de tarifele mari de roaming pentru Internet

„Sărmana” Elena Băsescu. Susţine că este "personal afectată" de tarifele mari de roaming pentru Internet

„Sărmana” Elena Băsescu. Susţine că este "personal afectată" de tarifele mari de roaming pentru Internet
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Feb 2012   •   20:51

Elena Băsescu susţine că este "personal afectată" de tarifele mari de roaming pentru Internet. Europarlamentarul PDL speră că noile reglementări adoptate de comisia de specialitate a PE vor impune companiilor de telefonie mobilă obligaţia de a percepe tarife reduse.

"Salut votul de astăzi din Comisia ITRE a PE privind scăderea tarifelor de roaming. Sunt personal afectată de tarifele mari pentru Internet!!!", a scris Elena Băsescu pe Twitter.

Fiica preşedintelui speră ca noile reglementări "să intre în vigoare din iulie şi să impună companiilor de telefonie mobilă tarife reduse de roaming pentru Internet", informează Mediafax.

Parlamentul European a votat, marţi, în favoarea reducerii substanţiale a tarifelor de roaming în UE. Votul a sfidat apelurile Vodafone şi France Telecom pentru un moratoriu referitor la reglementările care afectează veniturile operatorilor de telecomunicaţii.


×
Subiecte în articol: Elena Băsescu internet roaming

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close