Antena 3 CNN Actualitate Şarpe exotic găsit pe scara unui bloc din Timişoara

Şarpe exotic găsit pe scara unui bloc din Timişoara

Locuitorii unui bloc din Timişoara au trăit un şoc, joi seara, când au descoperit pe scara blocului un şarpe de peste 1 metru lungime. Este vorba despre un șarpe de porumb, care trăiește în regiunea Americii de Nord. Jandarmii timișoreni îl caută pe proprietar.

Şarpe exotic găsit pe scara unui bloc din Timişoara
de Claudia Popovici    |    13 Noi 2020   •   23:00

Joi seara, locatarii unui bloc de pe strada Mureș din Timișoara au sunat îngroziţi la 112 să semnaleze că, pe scara blocului au fost găsit un șarpe de peste 1 metru lungime, care nu pare să fie o specie autohtonă.

În scurt timp jandarmii de la IJJ Timiș au ajuns la locaţia indicată şi au preluat şarpele într-un sac.

Jandarmii au stabilit că este vorba despre un șarpe de porumb, care se găseşte în natură, în sud-estul şi centrul Americii de Nord, nu este veninos și nu este periculos pentru oameni.

În mod normal, această specie se hrăneşte cu mici rozătoare

Specimenul a atins maturitatea, are peste 1 metru lungime și, cel mai probabil, a fost pierdut de proprietar, au mai transmis jandarmii de la IJJ Timiş, notează presa locală tion.ro

Pentru că reprezentanţii de la Grădina Zoologică Timiș au refuzat să preia şarpele joi seara, animalul a ajuns în unul dintre birourile de la IJJ Timiș.

Oamenii legii încearcă acum să îi găsească un adăpost provizoriu animalului până când vor reuși să îl returneze proprietarului.

Autorităţile fac apel la cetăţenii care pot oferi informații cu privire la identitatea proprietarului să ia legătura cu cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș pentru ca animalul să ajungă înapoi acasă.

 

×
Subiecte în articol: sarpe bloc Timisoara
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close