Antena 3 CNN Actualitate Șase bărbați snopiți în bătaie, într-o sală de păcănele din Târgu Bujor

Șase bărbați snopiți în bătaie, într-o sală de păcănele din Târgu Bujor

Șase bărbați au fost snopiți în bătaie, într-o sală de păcănele din Târgu Bujor, Galați. Scandalul violent a fost surprins de o cameră de supravegere din interiorul sălii.

Șase bărbați snopiți în bătaie, într-o sală de păcănele din Târgu Bujor
de Alin Tarnovschi    |    25 Oct 2020   •   14:23

Totul a pornit de la o șicanare în trafic între unul dintre tinerii bătuți și doi dintre agresori, produsă în urmă cu o săptămână, pe străzile din Târgu Bujor.

Pentru a-și recâștiga "onoarea", cei doi agresori și-au chemat în ajutor mai mulți prieteni și au intrat în sala de păcănele în care știau că se afla cel cu care s-au șicanat în trafic și prietenii acestuia.

Înarmați cu cozi de lopeți și bâte de lemn, interlopii rurali i-au lovit pe rivali până ce aceștia nu au mai mișcat.

Din nefericire pentru ei, reglarea de conturi nu a fost ca în filmele pe care le-au văzut ei la televizor, însă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

"La data de 23 octombrie, ora 00.17, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizati,  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, in incinta unei săli de jocuri de noroc, din localitate,  mai mulți clienți sunt agresați de un grup de bărbați, având asupra lor obiecte contondente. 

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au găsit victimele agresiunii, 6 bărbați,  cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani,  care au fost transportate la spital.

În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, toți din orașul Târgu Bujor. 

S-a stabilit, totodată, că incidentul ar fi avut loc după ce, cu o săptămână înainte, una dintre victime și doi dintre agresori, s-ar fi șicanat în  trafic, cu autoturismele.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele", se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

×
Subiecte în articol: Târgu Bujor Galați
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close