Antena 3 CNN Actualitate Șase case, bijuterii și tablouri- averea lui Adrian Păunescu pentru care fiii poetului se luptă de șapte ani

Șase case, bijuterii și tablouri- averea lui Adrian Păunescu pentru care fiii poetului se luptă de șapte ani

Șase case, bijuterii și tablouri- averea lui Adrian Păunescu pentru care fiii poetului se luptă de șapte ani
14 Apr 2018   •   22:12

La mai mult de șapte ani de la moartea lui Adrian Păunescu, lupta copiilor săi pentru avere nu s-a terminat. Șase case, terenuri, bijuterii și tablouri au de împărțit. În total, aproape patru milioane de euro ar fi estimarea averea poetului. 

Fiica lui Păunescu nerecunoscută în timpul vieții, Andreea, a trebuit să își câștige numele în instanță. Apoi, tot în instanță, a deschis un proces prin care își cere drepturile care îi revin în calitate de moștenitoare a poetului. 

Andreea se judecă cu ceilalți moștenitori ai tatălui său, Carmen Păunescu, ultima soție a lui Păunescu, dar și pe Ana-Maria și Andrei, ceilalți copii ai poetului. Deși au trecut atâția ani, nu s-a ajuns la o concluzie în ceea ce privește moștenirea. 

„E o prostie care a rămas cimentată așa de la primele evaluări făcute din ochi, de peste drum, care a zis terenul ăsta ar trebui să facă atât. Nici vorba de așa ceva. Averea lăsată de tata, dacă e să judeci valoarea spirituală a poeziei și a lucrurilor pe care ni le-a lăsat și unii dintre noi le ducem mai departe, este ridicol să spui că face patru milioane de euro. Face mult mai mult. Poate știți ceva nou că eu nu știu. De șapte ani și ceva sunt ca un om care, în cursul vieții sale, a avut ca un bec roșu, un semnal că cineva a încercat să-i intre în familie. Am încercat, prin toate formele legale, să mergem mai departe”, a spus Andrei, fiul regretatului Adrian Păunescu. 

„Ce s-a întâmplat până acum mai puțin contează. În prezent, dacă frații mei și Carmen își doresc cu adevărat să încheiem această succesiune, vin în fața judecătorului măcar o dată și pe cale amiabilă împărțim toată moștenirea. E simplu”, a spus Andreea, fiica lui Păunescu nerecunoscută în timpul vieții. 

 

×
Subiecte în articol: bijuterii case Adrian Paunescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close