Antena 3 CNN Actualitate Şase persoane duse la audieri în urma descinderilor de la Turnu Severin

Şase persoane duse la audieri în urma descinderilor de la Turnu Severin

Şase persoane duse la audieri în urma descinderilor de la Turnu Severin
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Mar 2011   •   10:04
Descinderi în această dimineaţă la mai multe locaţii din Drobeta Turnu Severin. Cel puţin 14 locuinţe şi sedii de firmă au fost pecheziţionate de peste 90 de poliţişti, ofiţeri de la Crimă Organizată şi jandarmi, conform Mediafax.

Ş
ase persoane au fost duse la audieri în urma descinderilor. "Au fost emise şase mandate de aducere. Este vorba de şase persoane care sunt cercetate pentru aceleaşi fapte, respectiv infracţiuni cu violenţă şi şantaj", a declarat Silviu Văcaru, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Descinderile au avut ca scop descoperirea de dovezi legate de reţinerea antrenorului de karate al lui Nuţu Cămătaru, Emilian Ştefan. De asemenea, procurorii au căutat cinci persoane, printre care şi Gigi Epuran, membru al grupului lui Emilian Ştefan.

Pe numele lui Emilian Ştefan şi ale membrilor grupării pe care o conducea există nu mai puţin de şapte capete de acuzare
.

Gruparea este cunoscută, mai ales, pentru infracţiuni cu violenţă. Cruzimea de care dădea dovadă faţă de victime este una ieşită din comun, spun anchetatorii.

Emilian Ştefan a fost arestat la data de 19 martie pentru constituirea unui grup infracţional care avea ca scop obţinerea de bani prin ameninţări şi exercitare de violenţă, cămătărie dar şi şantaj. 
 

×
Subiecte în articol: nutu camataru descinderi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close