Antena 3 CNN Actualitate Şase români au dat vina pe şoferul microbuzului, după ce acesta a încercat să intre pe contrasens la frontieră ca să evite carantina

Şase români au dat vina pe şoferul microbuzului, după ce acesta a încercat să intre pe contrasens la frontieră ca să evite carantina

Un microbuz plin cu români a fost observat de polițiștii de frontieră pe contrasens, la intrarea în țară. La control, pasagerii au dat vina pe șofer, care ar fi încercat să evite carantina.

Şase români au dat vina pe şoferul microbuzului, după ce acesta a încercat să intre pe contrasens la frontieră ca să evite carantina
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Cerasela Stafie    |    16 Dec 2021   •   13:59

Incidentul a avut loc miercuri, 15 decembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad. Oamenii legii au oprit un microbuz care, deși intra în țară, circula pe contrasens, pe ruta de ieșire.

La bordul autovehiculului se aflau șapte personare, șoferul și șase pasageri. Toți veneau din Germania.

La verificări, oamenii legii au constatat că bărbatul care se afla la volan nu îndeplinea condițiile de exceptare privind măsura carantinării la intrarea în România, sosind dintr-o țară cu risc ridicat de infectare cu COVID-19 și a încercat să evite triajul epidemiologic efectuat de lucrătorii Direcției de Sănătate Publică. 

Alți doi oameni erau în aceeași situație, în timp ce patru persoane erau vaccinate. Luați la întrebări, pasagerii au explicat că nu știau nimic despre intențiile șoferului de a intra în mod fraudulos în țară.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrare prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Incidentul nu este unul singular. Cu doar două zile înainte, oamenii legii s-au confruntat cu un incident asemănător, petrecut în același loc.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close