Antena 3 CNN Actualitate Şase tineri din Bacău, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de cannabis

Şase tineri din Bacău, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de cannabis

Şase tineri din Bacău, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de cannabis
18 Iul 2011   •   09:42

Şase tineri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru cultivare şi comercializare de cannabis, după ce anchetatorii l-au prins pe unul dintre ei vânzând droguri în Oneşti, informează Mediafax. În locuinţa unuia dintre cei reţinuţi au găsit 600 de ghivece cu plante de cannabis.
   
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău au destructurat o grupare infracţională organizată, constituită din nouă inculpaţi, având vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, specializată în săvârşirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc, informează, luni, DIICOT.
   
Procurorii DIICOT au făcut şapte percheziţii la domiciliu, pe raza municipiului Onesti şi a judeţului Bacau, unde la locuinţa unuia dintre membrii grupării, Boghiu Laurenţiu, a fost descoperită o cultura in-door de cannabis.

Cultura era constituită din peste 600 de ghivece cu plante de cannabis aflate în diverse stadii de vegetaţie. În plus, procurorii au descoperit cantitatea de 13 kilograme de cannabis, precum şi obiecte şi aparatură necesare cultivării cannabisului.
   
La aceeaşi dată, unul dintre tineri a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa cannabis către consumatorii din municipiul Oneşti.
   
Procurorii  DIICOT - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a şase inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de art. 8 din Legea 39/2003 şi art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000 şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.


×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close