Antena 3 CNN Actualitate Motivul incredibil pentru care două sate din Dâmboviţa au rămas în beznă

Motivul incredibil pentru care două sate din Dâmboviţa au rămas în beznă

Garda de Mediu a deschis o anchetă de amploare după ce angajaţii companiei de electricitate din judeţul Dâmbovita au taiat prea mulţi copaci. Motivul: arborii atingeau liniile de înaltă tensiune şi de câteva zile două sate au ramas fara curent electric.

Motivul incredibil pentru care două sate din Dâmboviţa au rămas în beznă
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    13 Ian 2021   •   09:15

Aproximativ 7.000 de oameni au fămas fără curent electric.

Primarul comunei: ''14 ore am stat fără curent electric''

''Ne-a anunţat Electrica că va veni şi va toaleta acea lizieră pentru că de acolo porneşte problema. 14 ore am stat fără curent electric în jur de 7 mii de locuitori. Într-adevăr, toaletarea s-a făcut cam de jos'', a spus primarul comunei Răscăieți, Buibăr Iulian.

Locuitorii comunei se bucură, pe deoparte că au în sfârșit curent electric, însă, sunt de părere că nu trebuia să taie atâţia arbori. 

O echipă de la Garda de Mediu va face cercetări

Directorul gărzii de mediu a deschis o anchetă după ce a intrat în posesia unor imagini de la locul unde au fost tăiaţi copacii. 

''Puţin neglijent şi puţin cam brutal din punctul meu de vedere, dar vom vedea şi în funcţie de ce vor spune cei care au făcut-o, ce documente au, dacă era necesară, nu era necesară'', a spus Vlad Drugă, comisar şef Garda de Mediu.

O echipă de la Garda de Mediu va sosi astăzi la faţa locului pentru cercetari, până la acest moment nu am reuşit să luăm un punct de vedere al companiei de electricitate.

×
Subiecte în articol: Dambovita beznă curent electric
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close