Antena 3 CNN Actualitate Satu Mare. O femeie s-a prostituat patru ani, pentru a-şi ridica o casă împreună cu soţul ei

Satu Mare. O femeie s-a prostituat patru ani, pentru a-şi ridica o casă împreună cu soţul ei

Satu Mare. O femeie s-a prostituat patru ani, pentru a-şi ridica o casă împreună cu soţul ei
Sursa foto: Foto: whatmyworldslike.com
25 Ian 2011   •   12:13

O femeie de 35 de ani din Satu Mare s-a prostituat timp de patru ani, pentru ca împreună cu soţul ei, să reuşească să-şi ridice o casă într-o zonă rezidenţială a oraşului, titrează Adevărul, în ediţia electronică.

„Am început construcţia casei în urmă cu patru ani. Cu banii pe care îi câştigam de la fiecare client am cumpărat, bucată cu bucată, fiecare material de construcţie necesar, iar soţul meu s-a ocupat de toată construcţia", a declarat Angela Stan pentru sursa citată.

După o căsnicie de şase ani, soţul acesteia, Cristi Stan spune că nu a fost niciodată gelos pe meseria partenerei de viaţă, întrucât relaţia dintre ei este diferită de cea pe care Angela o are cu clienţii. Mai mult decât atât, bărbatul este conştient că salariul său de 500 de lei nu le-ar putea asigura amândurora un trai decent.

„Nu sunt gelos, nu am nicio problemă cu meseria soţiei, dimpotrivă. Ceea ce face cu clienţii este o treabă, iar relaţia dintre noi este o altă treabă, bazată pe afecţiune(...) Nu are de ce să-mi fie ruşine de ocupaţia soţiei, cu ruşinea mori de foame, iar noi nu furăm, nu le dăm în cap oamenilor", a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Cristi a reuşit să construiască singur casa de 70 de metri pătraţi, pe un teren pe el şi soţia sa l-au primit moştenire. În plus, pe lângă sumele investite în construcţia casei, cei doi au reuşit să-şi facă şi o mică gospodărie.

„Avem vreo trei încăperi, dintre care una mai mare, livingul. Am lipit recent un tavan fals, dar vreau să refac zugrăveala în camera mare, cu doi pereţi într-o culoare şi ceilalţi doi în altă culoare. Cu timpul poate amenajăm şi o mansardă. Acum avem doi porci, unul l-am tăiat de Sărbători, iar carnea este în afumătoarea dintr-o anexă. Am amenajat şi un mic iaz cu peşti în faţa casei, sunt vreo 200 de caraşi în el", dezvăluie Cristi.

Angela Stan practică meseria de prostituată de mai bine de şase ani, întrucât nu are studii şi, implicit, nicio sursă de venit. Acesta câştigă, în prezent, 100 de lei pe zi în medie, faţă de 200 cât producea acum un an.

„Oricum, dacă aş fi lucrat pe câteva sute de lei ca vânzătoare sau ca orice altceva, n-aş fi reuşit să construiesc această casă. (...) Acum de-abia fac 100 de lei pe zi. Au stricat piaţa alte fete, care merg şi cu 10 lei, aşa că a trebuit să reduc tariful de la 50 la 30 de lei. Am însă şi clienţi fideli, de la care primesc chiar câte 100-150 de lei"

Femeia spune că a lucrat întotdeauna pe cont propriu şi de aceea îi merge bine. De asemenea, Angela nu a plătit niciodată amenzi, pe care, deşi le primeşte, nu e plăteşte niciodată, fiind trecute pe numele soacrei

„Eu lucrez singură, am locul meu, în zona fabricii de aragaze. Nu am «peşte», aşa că nu trebuie să împart banii cu nimeni. Şi nu cheltuiesc aiurea banii, pe băutură şi alte prostii", a concluzionat prostituata.

×
Subiecte în articol: Satu Mare prostituata prostitutie casa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close