Antena 3 CNN Actualitate Șefa de cabinet a Prefectului din Satu Mare, plantată politic. De la cafenea la coordonarea vaccinării COVID

Șefa de cabinet a Prefectului din Satu Mare, plantată politic. De la cafenea la coordonarea vaccinării COVID

Nepotismele PNL continuă, în ciuda asigurărilor date nu de mult de liderii partidului. La Satu Mare, noua șefă de cabinet a prefectului Radu Bud este iubita unui membru important al Organizației Județene a PNL, respectiv Beniamin Kira.

Șefa de cabinet a Prefectului din Satu Mare, plantată politic. De la cafenea la coordonarea vaccinării COVID
de Gabriel Dano    |    10 Dec 2020   •   11:15

Andreea Lorena Borodei este din luna noiembrie noua șefă de cabinet al prefectului Radu Bud. Chiar dacă este de profesie jurist, singura experiență profesională a tinerei este cea de coordonator al unei cafenele situate pe strada Horea din municipiul Satu Mare, investiție a omului de afaceri Beniamin Kira, scrie presasm.ro.

De altfel, la noul loc de muncă de la prefectură merge la bordul unui bolid cu inscripția barului pe care îl coordona.

Domnişoara Borodei nu este doar șefa de cabinet a Prefectului Radu Bud, că poate nu interesa pe nimeni, ci se va ocupa de campania de vaccinare anti-COVID în județul Satu Mare! 

Ce anume o recomandă pentru a asemenea funcţie de care depide viaţa a zeci de mii de oameni?

”Am promovat-o șefă de cabinet fiindcă o cunosc, este tânără, este juristă. Are experiență juridică, din câte știu, a reprezentat mai multe firme în instanță. Domnișoara se va ocupa și de activitatea de coordonare a vaccinării în județul Satu Mare”, a declarat prefectul Radu Bud la solicitarea presei locale.

Şefa de cabinet a prefectului minimalizează la rândul ei importanţa funcţiei în care a propulsat-o iubitul de la PNL : ”Eu doar voi face parte din echipa care va coordona această activitate, nu sunt eu factorul decizional”, a declarat Borodei.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close