Antena 3 CNN Actualitate Satul Speranţei, un proiect Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina | Aflaţi cum puteţi ajuta în campania umanitară

Satul Speranţei, un proiect Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina | Aflaţi cum puteţi ajuta în campania umanitară

Antena 3, Fundația Mereu Aproape și IGSU construiesc Satul Speranţei! Este o amplă acțiune de implicare civică, în ajutorul copiilor și femeilor nevoiți de război să-și abandoneze casele.

Satul Speranţei, un proiect Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina | Aflaţi cum puteţi ajuta în campania umanitară
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2022   •   23:01

Satul Speranței va fi adăpostul sigur în așteptarea întoarcerii acasă! 60 case modulare pentru 240 de persoane vor fi administrate de IGSU în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Totul, cu ajutorul Fundației Mereu Aproape și al donatorilor. La câțiva kilometri de graniţa cu Ucraina, Satul Speranței poate asigura un spațiu de cazare mai confortabil, decât cel din corturi, pe termen scurt, mediu și lung, pentru copii și femei din Ucraina, refugiați de război.

Casele modulare vor fi utilate și mobilate. Racordat la utilități, apa, curent electric, satul va asigura confortul pentru o mai ușoară adaptare cu noua lor viață spre care i-a împins războiul.

Oamenii vor avea acces la o locuință mobilată și la servicii esețiale. Li se vor acoperi cheltuielile lunare de întreținere a spaţiilor construite. Sunt locuințe temporare în care pot sta mame cu copii și rudele lor, tineri studenți, oricine are nevoie.

Durata șederii și selecția vor fi stabilite de IGSU.

Satul Speranţei, un proiect marca Antena 3. Cum puteţi ajuta în campania umanitară demarată de Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape

Satul Speranței poate fi realizat într-o perioadă scurtă de timp, chiar și câteva zile. Primele locuințe vor fi instalate deja săptămâna viitoare. Satul va avea și un centru destinat copiilor, dotat pentru activități educative și de recreere. 

Puteți face parte din acest proiect amplu și care va demonstra încă o dată solidaritatea și generozitatea noastră, a românilor, în moment de grea încercare! 

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII - CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII - CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

De asemenea, donaţii se pot face şi pe fundatiamereuaproape.ro.

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul "Satul Speranței".

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații. Numarul nu are recurenta!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close