Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu focuri de armă pe o stradă din Arad. Un bărbat a fost rănit

Scandal cu focuri de armă pe o stradă din Arad. Un bărbat a fost rănit

Un scandal s-a produs vineri seara, în Arad, după ce un bărbat l-a înjunghiat pe altul și a tras două focuri de armă spre el.

Scandal cu focuri de armă pe o stradă din Arad. Un bărbat a fost rănit
Sursa foto: aradon.ro
de Silvia Preda    |    19 Noi 2021   •   21:21

Poliția Arad a fost sesizată prin apel la 112 despre un scandal pe Aleea Borsec, din Arad. Agresorul a fost identificat, dar încă nu a fost prins.

Incidentul a avut loc la o carmangerie amplasată pe Aleea Borsec. Bărbatul de 29 de ani administrează carmangeria şi are și o frizerie. Recent, acesta i-ar fi spus uneia dintre frizerițe că trebuie să plece. Atacatorul este iubitul frizeriței şi a venit "să facă dreptate", scrie aradon.ro.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, s-a deplasat la carmangerie, cu un cuțit în mână. Tânărul de 29 de ani se afla în interior, împreună cu un angajat. Când l-a zărit pe bărbat cu cuțitul în mână, îndreptându-se spre magazin, patronul a luat un extinctor în mână și a ieșit în întâmpinarea bărbatului. Atacatorul a reușit să-l rănească pe tânărul de 29 de ani în zona umărului, apoi a scos un pistol cu bile și a tras două focuri, relatează aradon.ro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

"În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad", transmit reprezentanții Poliției Arad, potrivit Mediafax.

Scandal pe o stradă din Arad / Un bărbat a fost tăiat cu un cuţit

Bărbatul de 29 de ani a suferit răni superficiale.

A fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: scandal focuri de arma Arad
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close