Antena 3 CNN Actualitate Scandal într-o biserică din Caracal. Sicriul unui bărbat decedat a fost dus de la groapă la morgă de poliţişti

Scandal într-o biserică din Caracal. Sicriul unui bărbat decedat a fost dus de la groapă la morgă de poliţişti

Incidentul a avut loc, miercuri, într-o biserică din Caracal chiar în timp ce se oficia slujba de înmormântare. Poliţiştii au fost nevoiţi să ia cu forţa sicriul unui bărbat decedat, după ce mai multe rude au acuzat că decesul bărbatului ar fi survenit în circumstanţe suspecte.

Scandal într-o biserică din Caracal. Sicriul unui bărbat decedat a fost dus de la groapă la morgă de poliţişti
de Claudia Popovici    |    10 Dec 2020   •   17:00

Incidentul are la baza acuzaţiile aduse de nepotul bărbatului decedat, care susţine că bunicul său ar fi avut o moarte violentă. El a motivat aceste acuzaţii indicănd rănile de pe trupul acestuia.

Raportul oficial al decesului arată că bărbatul în vârstă de 77 de ani avea mai multe afecţiuni iar mortea a survenit în urma unui accident vascular. El a decedat în spitalul unde a fost internat.

După deces trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat de familie acasă, care au început pregătirile pentru înmormântare pe data de 9 decembrie.

Rudele decedatului s-au împărţit în două tabere şi au început un scandal în toată regula în biserică

Prima tabăra a susţinut că vor ca înmormântarea să continue, în timp ce a doua tabără a precizat că e nevoie de o anchetă pentru că septuagenarul a avut o moarte violentă. Tot ei au sunat la 112.

Poliţiştii din Caracal au fost sesizaţi despre o posibilă moarte survenită în condiţii suspecte. Aceştia s-au deplasat la biserică pentru a demara o anchetă.

Oamenii legii au ridicat cadavrul bărbatului cu tot cu sicriu şi l-au transferat la Morgă pentru a se efectua necropsia.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

 

 

×
Subiecte în articol: înmormântare morga Caracal
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close