Antena 3 CNN Actualitate Scandal și circ la cinema, în Ploiești. A venit Poliția, spectatorii au dansat pe manele, iar la final actorii au strâns gunoaiele din sală

Scandal și circ la cinema, în Ploiești. A venit Poliția, spectatorii au dansat pe manele, iar la final actorii au strâns gunoaiele din sală

A fost scandal și circ într-o sală de cinema a mall-ului din Ploiești. A fost chemată Poliția, după ce spectatorii erau aproape să se ia la bătaie, s-a calmat conflictul, cei din sală au dansat pe manele, iar, la final, actorii au dat cu mătura în sala de cinema.

de Andreea Ştefan    |    06 Ian 2023   •   10:35

A fost scandal într-o sală de cinema din mall-ul din Ploiești, la filmul ”Romina VTM (Viața mea)”, în care apar nume precum Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Selly și Țancă Uraganul.

Difuzarea filmului a fost întreruptă după ce mai mulți spectatori s-au luat la ceartă pe locurile din sală și erau gata să se ia și la bătaie.

Câțiva spectatori s-au luat la ceartă chiar în sala de cinema, însă conflictul a escaladat și erau cât pe ce să se ia la bătaie, așa că filmul lor a fost oprit, iar angajații mall-ului au chemat polițiștii.

După ce atmosfera s-a detensionat, spectatorii au aruncat pe jos floricelele și au început să danseze pe manele.

După haosul de nedescris, la finalul difuzării filmului, actorii au luat mătura și fărașul în mână și au adunat mizeria și popcornul de pe pardoseala săli de cinema.

Întreg tărăboiul a fost filmat de spectatori și postat apoi pe rețelele sociale, unde a devenit viral în scurt timp.

×
Subiecte în articol: cinema scandal Ploiești Romina VTM
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close