Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Comisia de Sănătate: Parlamentarii AUR au oprit ședința. Streinu-Cercel a ieșit din sală

Scandal la Comisia de Sănătate: Parlamentarii AUR au oprit ședința. Streinu-Cercel a ieșit din sală

A fost scandal la Comisia de Sănătate din Parlament, acolo unde s-a discutat despre introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă. Parlamentarii AUR au intrat peste senatorii din comisie și au întrerupt desfășurarea ședinței.

Scandal la Comisia de Sănătate: Parlamentarii AUR au oprit ședința. Streinu-Cercel a ieșit din sală
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2021   •   17:05

Senatorii nu începuseră încă ședința când parlamentarii AUR au intrat neinvitați în sală. Profesorul Adrian Streinu-Cercel, aflat printre membrii Comisiei, a părăsit încăperea.

Liderii AUR l-au îmbrâncit pe Senatorul PNL Daniel Fenechiu, cel care era la Comisia Juridică și a încercat să le blocheze accesul în sală.

„De ce nu se înregistrează această ședință? Ce voiați să pregătiți? De ce nu aveți camere video?”, a întrebat unul dintre membrii AUR care au întrerupt ședința.

„Ați văzut cum nu vor ca presa să fie prezentă și nu ne lasă să filmăm la lucrări. Nu pot să voteze cinci oameni pentru ca voi să fiți închiși în case. Îmi pare rău că a fost ținută presa în felul ăsta pe holuri”, a spus George Simion în timpul unei filmări pe care a transmis-o live pe Facebook.

×
Subiecte în articol: scandal aur certificat verde
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close