Antena 3 CNN Actualitate Scandal în ședința Consiliului General al Primăriei București. Consilerii PNL, USB și PMP au părăsit ședința

Scandal în ședința Consiliului General al Primăriei București. Consilerii PNL, USB și PMP au părăsit ședința

Scandal în ședința Consiliului General al Primăriei București. Consilerii PNL, USB și PMP au părăsit ședința
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2016   •   14:31

Consilierii municipali ai PNL, USB şi PMP au părăsit, miercuri, sala în care se desfăşura şedinţa CGMB, exprimându-şi în acest fel dezacordul faţă de faptul că a fost adoptat un proiect de hotărâre care nu ar avea consecinţe juridice.

Consilierii au ieşit din sală, după ce CGMB a adoptat o hotărâre în baza căreia în Bucureşti va fi înfiinţată Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Nicuşor Dan (USB) a declarat că proiectul este o "foaie de hârtie fără valoare juridică", care, conform legii contenciosului administrativ, nu are niciun efect.

"Este un simplu act populist prin care administraţia Primăriei vrea să ne spună că vrea să facă această Administraţie Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic", a declarat el, adăugând că proiectul ar trebui să includă obiectivele, regulamentul de organizare şi funcţionare.

Ciprian Ciucu (PNL) s-a declarat la rândul lui nemulţumit de faptul că există o serie de proiecte "privind aprobarea de principiu", dar care nu vizează lucruri concrete.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: scandal Primăria Bucureşti PNL sedinta usb PMP
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close